Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ciki sztorik

A vallomás...


Unalmas, béna nap volt a suliban. De mi ez? A szünetben hirtelen odajött hozzám a srác, akibe már régóta szerelmes voltam. Annyira kiestem a szerepemből, hogy hirtelen nem is tudtam, mit tegyek, illetve, mit mondjak neki. Barátságosan rám mosolygott, és azt mondta, hogy már régóta el akar mondani nekem valamit. "Juhú, éljen!" Kiabáltam magamban, félbeszakítottam, és anélkül, hogy végiggondoltam volna, mit is beszélek, mondani kezdtem: "Én is szeretlek téged, már ötödik óta szeretlek!" Egy pillanatra megdöbbent, aztán kitört belőle a nevetés, és sokáig nem is tudta összeszedni magát. Mikor végre megnyugodott, csak annyit mondott: "Tulajdonképpen csak arra szerettem volna felhívni a figyelmedet, hogy bioszóra óta egy vécépapír van a cipődre ragadva." Ó, nem tehettem mást, bemenekültem a vécébe.


 

Góóól!!!

 

 

Tanítás után a fiúk focizni mentek, mi pedig a barátnőimmel letáboroztunk a pálya szélén. Az egyik srác odajött, és azt kérdezte hogy nem akarunk e beállni. Persze,miért ne?-mondtuk.Nem vagyok valami nagy játékos, de nagyon élveztem a focit. A meccs vége felé az egyik fiú megpróbálta tőlem elvenni a lasztit, de én egy nagyot lendítettem a lábamon és egy hatalmasat rúgtam - de sajnos nem a labdát találtam el, hanem a fiút a legérzékenyebb pontján! Szerintem egy életre elment a kedve a focitól - és tőlem is!

 

 


 

Bogaras lány

A nagymamám születésnapját ünnepeltük egy nagyon menő étteremben a családommal. Éppen a salátámat ettem amikor egy bizarr dolgot vettem észre a tányéromban."Úristen egy bogár!!!!-kiáltottam, és azzal a lendülettel ki is borítottam a tányért. Akkora csörömpölés volt, hogy az egész étterem összeszaladt, és nem csak a családom, hanem az étterem vezetője is kérdőn nézett rám. Megkérdezték, mi a baj, én pedig hisztérikusan mutogattam a kidőlt salátástálra: "Volt benne egy bogár!!!" A séf összeszedte a maradékot, és alaposan átnézte a salátámat. "Kisasszony, nem tudom mi lehetett az, de ebben nincs bogár." - mondta - "Nem lehet hogy a fekete olajbogyót nézte ízeltlábúnak?"

 

"Egyszer a nővérem férjének az öccsével csocsóztam. Tök jó volt a játék, én álltam nyerésre, de egyszer csak a csocsón lendítettem egyet, és szegény Gábor középső részét találtam el! Írtóóó égőőő volt..."

 

Egyszer elmentünk a barátnőimmel fürdőbe.Volt ott néhány jó pasi,akik elkezdtek piszkálni,vicceltek,lehúztak a víz alá!
Egyszer annyira nevettem hogy elmerültem a víz alá és ott fetrengtem a röhögéstől a csempén!(szokásom)
Egyszercsak valaki megragadott hátulról és elkezdett húzni!Én kibogoztam magam a kezeiből és emberesen orrbarúgtam,az hittem biztos az egyik fiú hülyéskedik megin!
Felúsztam,már égett a szemem ézért elkezdtem dörzsölni,és közben elkiabáltam magam:
Na kellett ez neked!
Amikor kinyitottam a szemem és megfordultam,majdnem elsüllyedtem szégyenemben!az úszómester állt mögöttem vérző orral!!!

Nektek volt már ciki sztoritok???Ha igen,írjd  meg nekünk is!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.